Consult

Wat kan er op het spreekuur gebeuren?
Tijdens het spreekuur is er plaats voor allerlei soorten behandelingen. Operaties vinden altijd plaats in de operatiekamer tijdens de operatieochtenden, maar voor vrijwel alle andere behandelingen kunt u tijdens het spreekuur een afspraak maken. Denk aan vaccinaties (voor hond, kat en konijn), het onderzoeken van een ziek dier, bloed afnemen of het plaatsen van een chip (voor hond en kat).

Afspraak maken

Tussen 8:00 en 20:00 zijn er op de kliniek verschillende spreekuren. Bij het maken van een afspraak kunt u vertellen waar u voor komt. Graag horen we van u wanneer u van plan bent om met meerdere dieren, of met meerdere of uitgebreide klachten te komen. Dan kunnen wij hier bij het plannen van de afspraak rekening mee houden, zodat er voldoende tijd voor u en uw dier is.
Soms kan het spreekuur wat uitlopen, als het bijvoorbeeld onderbroken wordt voor een spoedgeval. Wij vragen hiervoor uw begrip. Voor het maken van een afspraak kunt u hier contact met ons opnemen of u kunt hier direct een afspraak inplannen in ons systeem.

Dierenarts

Ook kunt u aangeven of u voorkeur hebt voor een bepaalde dierenarts. Omdat niet alle dierenartsen dagelijks spreekuur hebben, is dit niet altijd mogelijk, maar we begrijpen dat het vaak prettig is, om in een bepaalde behandeling zoveel mogelijk door dezelfde dierenarts geholpen te worden.

Assistente

Verschillende assistentes met verschillende expertises. In sommige gevallen is uw dier stabiel maar moet deze wel onder controle blijven, of is uw dier geopereerd en is er een controle van zijn of haar wond nodig. Onze assistentes hebben eigen spreekuren waarbij zij u en uw huisdier graag helpen met het volgende:

– Diabetes controle
– Wond controle
– Phovia behandelingen
– Gewichtsconsulten
– Puppy en kitten groeiplannen
– Anti-practica advies op maat of het toedienen hiervan
– Voedingsadvies
– Bloedprikken voor controle (schildklier patiĆ«nten, nierpatiĆ«nten)
– Pre-anesthesist bloedonderzoek voorafgaand aan operatie of gebitsbehandeling

Overleg altijd bij het maken van een afspraak of het bij de dierenarts of assistente plaats zal moeten vinden.

De beste zorg voor uw huisdier