Opname

De opname en Intensive Care afdeling zijn bij Diergeneeskundig Centrum Alphen aan den Rijn zo ingericht dat wij vrijwel elke patiënt zo goed mogelijk kunnen behandelen. Zo hebben wij een afdeling voor onze patienten aan het infuus, hartpatiënten, zuurstofverblijven en zijn de honden en katten bij ons altijd gescheiden. Zo kunnen wij de stress tijdens het verblijf zo veel mogelijk beperken. Omdat wij ook diensten in de weekend hebben kunnen ook onze intensievere of langere opname patiënten bij ons in het weekend blijven.

Omdat wij het belangrijk vinden dat ze de zorg die zij nodig hebben ook echt krijgen is er continue een opname-assistente aanwezig welke er voor zorgt dat alle dieren op tijd medicatie krijgen en er bij twijfel direct een dierenarts ingeschakeld kan worden.
Zo weten wij zeker dat er niets over het hoofd gezien kan worden en geeft dit ons de ruimte om ook nauw contact te houden met de eigenaren.

Doorgaans behandelen wij veel dieren aan het infuus met een nierprobleem, dieren met wonden, hemorragische diarree patienten maar ook hartpatiënten en andere ziektegevallen welke intensieve zorg nodig hebben.

De beste zorg voor uw huisdier