Dermatologie

Huidproblemen zijn helaas een veel voorkomend en vaak lastig probleem. Graag kijken wij samen met u naar de beste oplossing om dit probleem op te lossen. Wij nemen samen met u de tijd om het dier grondig te onderzoeken en zo de passende behandeling in te zetten. Wij hebben een breed scala aan behandelingsopties van zowel huid, vacht, nagels maar soms ook inwendige ziekteverschijnselen welke bij een huidprobleem een rol kunnen spelen. De huid is namelijk een van de belangrijkste organen van uw huisdier en dus onmisbaar om de rest van de organen goed te kunnen laten functioneren.

Phovia behandeling

Sinds kort beschikbaar bij DGC Alphen aan den Rijn. Een nieuwe, innovatieve behandeling van lichttherapie welke ingezet wordt bij verschillende soorten huidproblemen, wonden of abcessen. Onze opgeleide dierenartsen en assistentes maken gebruik van een speciale blauw-licht lamp welke door middel van FLE-lichtenergie de hersteltijd van huidproblemen verkort en de huidregeneratie versnelt bij een verscheidenheid aan dermatologische aandoeningen.

Indien een van onze dierenartsen uw dier na onderzoek aanbeveelt om Phovia behandelingen in te zetten, spreken we met u hier het vervolg traject van af. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van het huidprobleem.

Onze assistentes Malou en Sharon zijn opgeleid om dit behandeltraject met u te doorlopen onder begeleiding van uw behandeld dierenarts. Samen met u zullen zij u dier wekelijks behandelen en zorgen voor het optimale resultaat.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

De beste zorg voor uw huisdier