Ons team

Ons team

Ons team is niet alleen voorzien van de meest actuele kennis. Zij zijn vooral ook heel erg betrokken bij u en uw huisdier. Zodat zij de optimale zorg voor uw huisdier aan kunnen bieden. Zij stellen zichzelf hieronder voor.

Onze dierenartsen

Michiel

Ik werk als dierenarts op de praktijk en werk nu al lange tijd met veel plezier bij de praktijk.

Ik woon samen met mijn 3 kinderen Jelte, Wessel en Sanne en hond Amber in Ter Aar.

Mijn expertise gebieden zijn naast het draaien van spreekuren, het uitvoeren van operaties, het maken van echo’s en het uitvoeren van laparoscopieën en endoscopieën.

Hopelijk tot snel op de praktijk.

Joyce

Ik ben Joyce Meulenbroek-Muys, sinds mei 2018 werkzaam bij Diergeneeskundig centrum Alphen aan de Rijn. Ik ben geboren en opgegroeid op Curaçao, in 2004 ben ik verhuisd naar Nederland om diergeneeskunde te gaan studeren. Ik wist namelijk al vanaf een jonge leeftijd dat ik dierenarts wilde worden en ben in 2014 afgestudeerd. Ik woon in Utrecht met mijn man, onze twee kinderen en twee katten.

Ik ben te vinden in de spreekkamers tijdens consulten of in de Tandheelkunde ruimte waar ik de gebitsbehandelingen uitvoer samen met ons geweldige tandheelkunde team.

Kenneth

Goedendag!
Ik ben Kenneth Broeke en kom oorspronkelijk uit Harmelen. Na mijn studie in Utrecht ben ik verhuist en ik woon nu in Waddinxveen.

Eigenlijk wist ik altijd al dat ik dierenarts wilde worden, ik was van jongs af aan gefascineerd door allerlei verschillende dieren. Ik had ik ook veel dieren thuis, zoals honden, katten, cavia’s, ratten en hamsters.

Ik ben in maart 2018 afgestudeerd als dierenarts en na een goed gevoel te hebben gekregen bij Sterkliniek Alphen aan de Rijn en de mensen in het team ben ik hier terecht gekomen.

Sinds 2018 ben ik werkzaam in de kliniek als dierenarts, eerst als allround dierenarts maar in de afgelopen twee jaar heb ik mij ook veel bezig gehouden met interne geneeskunde, beeldvorming zoals röntgen en echo’s en kleine knagers
Tot ziens in de kliniek!

Marloes

Welkom! Ik ben Marloes van Elderen en werk sinds 2015 op deze professionele warme dierenkliniek waar heel veel mogelijk is. Als dierenarts vind ik dit een extra leuke kliniek, omdat we naast eerstelijns diergeneeskunde ook tweedelijns diergeneeskunde doen, wat inhoudt dat we meer specialistisch werk kunnen doen. Daarbovenop is het team ontzettend gezellig en zijn we allemaal heel betrokken. Zelf ben ik gek op exotische dieren, zoals reptielen en vogels, maar ook fretten, chinchilla’s en kleine knaagdieren maken mij extra blij. Opereren doe ik het liefst. Naast het werken als dierenarts in de praktijk zet ik me ook graag in voor wildlife en conservation. Ik ben in 2021 vier maanden naar Suriname gegaan om daar vrijwillig te werken in de dierentuin en om slingerapen te reïntroduceren in het wild. Op dit moment werk ik ook in Apenheul als vaste dierenarts en ik heb een bedrijf om expats te helpen met het emigreren van hun huisdier. Oftewel, we zitten nooit stil en mijn werk is mijn leven. Ik geniet er enorm van. Ik hoop u te mogen verwelkomen in onze kliniek als het nodig is. Ik ben er niet heel vaak, maar als ik u tref, dan zal ik mijn uiterste best doen om het bezoek zo plezierig mogelijk te maken voor zowel u als uw huisdier!

Paula

Hallo allemaal!

Mijn naam is Paula Pérez en ik ben sinds september 2022 werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Alphen aan den Rijn. Ik heb altijd al veel interesse gehad in geneeskunde en het werken met dieren. Diergeneeskunde was dan een makkelijke keuze die hier helemaal bij past. In 2016 ben ik de studie begonnen aan de Universiteit van Gent, waar ik na 6 mooie jaren ben afgestudeerd.

Als half Spaanse ben ik opgegroeid in het zuiden van Spanje, waar ik graag terug keer op zijn tijd om te genieten van het zonnige weer en het lekkere eten. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, surfen en bolderen.

Na een leuke studententijd ben ik nu klaar voor de volgende stap: werken als dierenarts. Tot ziens op de praktijk!

Jessica

Ik ben Jessica van der Graaf en ik ben sinds januari 2024 werkzaam als dierenarts bij Diergeneeskundig centrum Alphen aan den Rijn. Hieraan voorafgaand heb ik vanaf mijn afstuderen in mei 2022 gewerkt bij een kliniek in de regio Utrecht. Ook heb ik ervaring opgedaan in het buitenland d.m.v. vrijwilligerswerk bij dierenklinieken in Portugal, Spanje en Kaapverdië. En nu ben ik met veel plezier aan het werk bij deze vakkundig en gezellig praktijk.

Al van jongs af aan wilde ik graag met dieren werken en de keuze om Diergeneeskunde te gaan studeren in Utrecht was dan ook snel gemaakt. Naast de dagelijkse werkzaamheden, heb ik ook een grote interesse in de interne geneeskunde en chirurgie.

Ik hoop u en uw huisdier(en) binnenkort te verwelkomen in de praktijk! Tot ziens in de spreekkamer!

 

Onze paraveterinairen

Nellie

Hallo, mijn naam is Nellie de Smits- den Hertog en ik woon samen met mijn man Erwin en onze zoon Melle in Alphen aan den Rijn. Ik heb de opleiding tot paraveterinair gevolgd. Ik ben sinds 1984 werkzaam bij deze kliniek.

U kunt mij ontmoeten bij de balie of tijdens een paraveterinair consult. Het klantencontact is een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Daarnaast zorg ik voor de bestellingen van de voeding en af en toe de bestelling van de medicijnen.

In mijn vrije tijd kunt u mij vaak aan het strand vinden, verder wandel ik veel en fiets ik graag op mijn gravelbike of doe ik samen met mijn gezin een officiële mountainbike route.

Het werken met dieren en mensen spreekt mij erg aan, vandaar dat ik dit werk na alle jaren nog steeds met veel plezier doe.

Graag tot ziens bij Diergeneeskundig centrum Alphen a/d Rijn!

 

Fabienne

Hallo! Mijn naam is Fabiënne Zelders. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij de kliniek en in 2022 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Toen ik nog klein meisje was, droomde ik ervan om met dieren te gaan werken, ik vind ze zo interessant dat ik er alles over wil weten. Ik kom uit een grote familie waar dieren altijd welkom zijn. Ik ben zelf ook altijd al fan geweest van kinderen en ik houd ze graag bezig tijdens het vakantiespel, waar ik elk jaar als vrijwilliger loop. Ik en mijn familie delen een passie voor muziek en maken dus graag muziek met elkaar, ik ben zelf vooral veel bezig met zingen. Door mijn stages bij Kinderboerderijen en asielen heb ik veel ervaring op kunnen doen met veel verschillende dieren. Ik ben geïnteresseerd in alle dieren en niet bang om mijn handen vies te maken. Ik houd van aanpakken en ik ben erg leergierig. Wat ik leuk vind aan het werk hier in de praktijk, is het afwisselende werk en dat je nooit uitgeleerd bent.

Ik hoop u op de praktijk te zien!

Ingrid

Mijn naam is Ingrid Ronteltap, assistente bij de kliniek vanaf 2009! En met veel plezier!!

Ik ben voornamelijk werkzaam op de operatiekamer en bij de tandheelkunde. Ik reinig dan het gebit van uw hond of kat en assisteer de dierenarts bij de extracties van de gebitselementen. Verder verzorg ik vaak de opnamebeestjes en help ik de dierenartsen met bloedafname, het vasthouden van uw huisdier bij een onderzoek en/of echo en bij röntgenfoto’s maken. Ook kunt u mij tegenkomen op een paraveterinair consult waar ik de wondcontrole doe na een operatie, nagels knip van kat of hond of een eigenaar te woord sta bij een puppyconsult.

Het allerleukste vind ik mijn werkzaamheden op de OK en bij de tandheelkunde! Het maakt het werk lekker afwisselend. Ook heb ik fantastische collega’s en we vormen een superleuk team!

Graag zie ik U op de kliniek!

Samira

Mijn naam is Samira Blom en ik woon samen met mijn man in Bodegraven. In mei 2001 heb ik mijn studie aan het Groenhorstcollege in Barneveld afgerond en ben sinds september 2003 werkzaam op de kliniek. U zult mij het meest treffen aan de balie of spreken aan de telefoon, en het ondersteunen van de dierenartsen tijdens het spreekuur zijn mijn voornaamste taken.

Daarnaast ondersteun en begeleid ik eigenaren met diabetes patiënten, waarbij ook mijn grote interesse ligt en het begeleiden van jonge honden bij het puppygroeiplan vind ik ook erg leuk. Verder doe ik ook nog wat administratief werk. Kortom een leuke afwisselende baan. Ik ben al van jongs af aan gek op dieren en heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.

Mijn andere hobby’s die ik heb zijn: fitness, hardlopen en in de zomer ben ik vaak in de tuin te vinden. Daarnaast ondersteun ik mijn man met administratief werk bij zijn bedrijf wat ik ook graag doe. De band tussen mens en dier is iets fascinerends en maakt mij enthousiast. Geen dag is hetzelfde en het werken met een fantastisch team collega’s maakt mijn beroep zo leuk. Ik heb zelf op dit moment geen dieren maar heb het geluk dat ik iedere dag met passie mijn werk mag doen.

Ik hoop u gauw een keer te ontmoeten op de kliniek.

Marian

Mijn naam is Marian de Jong, en ik ben sinds 1997 werkzaam als dierenartsassistente. Ik werk achter de balie en neem de telefoon op. Daarnaast werk ik aan de voorraadbeheer en doe ik ook bestellingen. Het werken met mens en dier spreekt me heel erg aan. En door de afwisseling binnen het werk en het super leuke team, doe ik dit werk na vele jaren nog steeds met veel plezier.

Ik ben trotse eigenaar van mijn ruwhaarteckel Howdy, die ook nog eens mee kan naar werk. Terwijl ik werk doet hij een dutje en na werk gaan we weer lekker aan de wandel.

Graag tot ziens bij Diergeneeskundig centrum Alphen a/d Rijn!

Malou

Mijn naam is Malou Peemen en ik woon in Alphen aan den Rijn met mijn vriend, 2 kinderen en 3 katten. Ik ben sinds februari 2011 werkzaam in de kliniek. Ik ben voornamelijk te vinden achter de balie en aan de telefoon. Ook help ik de dierenartsen in de spreekkamer en doe ik verschillende assistenten consulten. Ik ben verantwoordelijk voor het laboratorium en doe daarvoor ook de bestellingen en de voorraad. Ook de verzorging van de dieren in de opname behoort tot een van mijn taken.

Vooral het werken met zowel dieren als mensen is iets wat mij in deze baan erg aanspreekt en ik hoop het dan ook nog heel veel jaren met veel plezier te blijven doen!

Tot ziens in de kliniek!

Lisanne

Hallo, mijn naam is Lisanne Janmaat. Ik heb de opleiding paraveterinair- dierenartsassistente gevolgd op het Wellant College in Houten. Ik ben opgegroeid op een boerderij en wist daarom al vrij snel dat ik met dieren wilde gaan werken. In 2014 kwam ik bij deze kliniek in Alphen aan den Rijn terecht om een zwangerschapsverlof over te nemen en ben nooit meer weg gegaan. Ik ben te vinden als assistente in de operatiekamer, aan de balie, aan de telefoon, het verzorgen van de dieren in de opname en bij paraveterinaire consulten. Ook zorg ik er voor dat u de herinnering op tijd krijgt voor het ontwormen en ontvlooien van uw huisdier. We werken met een fijn team samen en de variatie op de praktijk maakt het extra leuk.

Graag tot ziens op de praktijk!

Kaylee

Hallo iedereen, mijn naam is Kaylee Bremmert. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Diergeneeskundig centrum in Alphen aan den Rijn, en ik doe dit elke dag met heel veel plezier. Nadat ik eerst werkzaam ben geweest in mijn schoonheidssalon aan huis, is de kliniek op mijn pad gekomen. 
Mijn passie met het werken met mensen, kan ik nu eindelijk combineren met mijn grootste droom; werken met dieren! Naast dat er op de werkvloer een prettige en gezellige sfeer hangt, vind ik het ook ontzettend leuk om in contact te staan met de klanten en hun huisdieren aan de balie. Daarnaast ben ik ook wel eens te vinden achter de schermen en kunt u mij misschien ook wel soms tegenkomen in de behandelkamer als er wat extra ondersteuning nodig is!

Op dit moment ben ik in de laatste fase van mijn opleiding tot paraveterinair om zo u en uw huisdier nog meer kennis en ervaring te kunnen bieden!

Sharon

Hallo! Mijn naam is Sharon Tijsterman Sinds 2017 met veel plezier werkzaam binnen de kliniek. Mijn stage periode heb ik grotendeels bij de kliniek mogen lopen. Na mijn afstuderen mocht ik hier blijven en ben ik niet meer weg gegaan! Het is een leuk, maar vooral een heel kundig en warm team. Onze praktijk biedt zoveel mogelijkheden en dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk én met een goed gevoel naar huis als we onze patiënten allemaal zo goed mogelijk hebben kunnen behandelen. Jullie vinden me op dinsdag, donderdag en op vrijdag in Alphen aan den Rijn. Voornamelijk in de operatiekamer, tussen onze opname patiënten of in de gebitsruimte voor een gebitsreiniging. Ook help ik onze dierenartsen graag in de spreekkamer met bloedprikken of tijdens het maken van echo’s en röntgenfoto’s. Ook doe ik operatie controles van onze patiënten. Wellicht hebben sommige van jullie mij al eens getroffen bij een controle van het herstel na de operatie!

Sinds september 2019 hebben wij ook een locatie in Nieuwkoop; Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop – Noorden. Hier vinden jullie me op maandag en woensdag. Als geboren Nieuwkoper is het onwijs leuk om ook twee dagen in de week op deze vestiging te mogen staan. Jullie vinden me hier achter de balie, bij wondcontrole afspraken of in de operatiekamer. Grote kans dat je mij deze dagen dan ook aan de telefoon krijgt als je belt voor informatie of juist voor het maken van een afspraak. Ik woon samen met mijn vriend en onze dieren in Zevenhoven. Wij hebben een echte beestenboel thuis. We hebben drie Europese kortharen: Boots, Ninja en Grey en twee honden. Gijs (Boerboel x Bullmastiff) en Kees (Rottweiler). Ook heb ik een paard waar je me dus dagelijks kunt vinden in mijn vrije tijd! Haar naam is Kristalle D’arsouilles. Met mooi weer proberen we dan ook tussen de bedrijven door met onze boot de Nieuwkoopse plassen te verkennen en maken zo nu en dan mooie rondvaarten door de omliggende natuurgebieden! Wie weet tot ziens bij Sterkliniek Alphen of Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop – Noorden

Maud

Hii! Mijn naam is Maud Huntjens. Sinds maart 2024 ben ik afgestudeerd als paraveterinair, na mijn stage in mijn laatste jaar ben ik werkzaam bij Diergeneeskundig Centrum Alphen aan den Rijn. Ik wist eigenlijk al vanaf jongs af aan dat ik wilde werken met dieren, vandaar dat ik deze studie ben gaan doen. Door alle stages ben ik erachter gekomen dat ik graag wil werken in een kliniek. U zult mij voornamelijk achter de balie vinden, bij paraveterinare consult of in de spreekkamer voor ondersteuning van de dierenartsen. Geen enkele dag is hetzelfde en daarom vind ik het werk ook zo leuk.

Zelf heb ik 3 maine coons thuis. Mijn hobby’s zijn met vriend en vrienden leuke dingen doen, lezen en bakken.

Ik hoop u te zien op de praktijk!

 

Gwendy

Hoi allemaal,

Mijn naam is Gwendy Engelbart en sinds begin augustus 2023 ben ik werkzaam hier in de praktijk.

In mei 2022 heb ik mijn diploma behaald en hierna ben ik aan het werk als paraveterinair gegaan. Iets wat ik met veel plezier en liefde doe.

U kunt mij vinden op de locaties Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Hier ziet u mij voornamelijk achter de balie, aan de telefoon of tijdens het paraveterinaire spreekuur.

Thuis heb ik een gezellige Duitse herder. Hij heeft mij op het idee gebracht om dit werk te gaan doen. Hij heeft veel medische problemen gehad, waardoor we vaak bij de dierenarts zaten. Hierdoor heb ik een kijkje in deze wereld gekregen en werd ik erg enthousiast.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om door mooie natuurgebieden te wandelen. Verder ben ik ook vaak op stap met mijn vriend.

 

Ik hoop u te zien op de praktijk!