Spreekuur

Wat kan er op het spreekuur gebeuren?
Tijdens het spreekuur is er plaats voor allerlei soorten behandelingen. Operaties vinden altijd plaats in de operatiekamer tijdens de operatieochtenden, maar voor vrijwel alle andere behandelingen kunt u tijdens het spreekuur een afspraak maken. Denk aan vaccinaties (voor hond, kat en konijn), het onderzoeken van een ziek dier, bloed afnemen of het plaatsen van een chip (voor hond en kat).

Afspraak maken
Tussen 8:00 en 20:00 zijn er op de kliniek verschillende spreekuren. Bij het maken van een afspraak kunt u vertellen waar u voor komt. Graag horen we van u wanneer u van plan bent om met meerdere dieren, of met meerdere of uitgebreide klachten te komen. Dan kunnen wij hier bij het plannen van de afspraak rekening mee houden, zodat er voldoende tijd voor u en uw dier is.
Soms kan het spreekuur wat uitlopen, als het bijvoorbeeld onderbroken wordt voor een spoedgeval. Wij vragen hiervoor uw begrip. Voor het maken van een afspraak kunt u hier contact met ons opnemen of u kunt hier direct een afspraak inplannen in ons systeem.

Dierenarts
Ook kunt u aangeven of u voorkeur hebt voor een bepaalde dierenarts. Omdat niet alle dierenartsen dagelijks spreekuur hebben, is dit niet altijd mogelijk, maar we begrijpen dat het vaak prettig is, om in een bepaalde behandeling zoveel mogelijk door dezelfde dierenarts geholpen te worden.

De beste zorg voor uw huisdier